company logo

Enfermero/a

Barcelona (Barcelona)
test
Compañía Hijas de la Caridad
un mese fa

Detalles de la oferta

Tipo de jornada
test
Tipo de contrato
test
Años de experiencia
1
Salario
No especificado
Vacantes
1
Modo de trabajo
test

Descripción y responsabilidades

Es necessita cobrir vacant de Infermeria per a centre residencial per a homes en situació d'exclusió social. Es va valorar experiència centres residencials. Contracte laboral fix. Incorporació al setembre: Funcions - Atendre la infermeria d’un centre residencial per a homes en situació d’exclusió social que necessiten un periode de convalescència per motius de salut. - Capacitat organitzativa i de treball en equip. - Es valorarà experiència hospitalària i/o en l’àmbit de l’exclusió social. Valorable - A tenir en compte experiència amb el col·lectiu de persones sense llar. - A tenir en compte s’hi ha realitzat algun tipus de voluntariat. - Seria adient que presenti un suficient grau de maduresa per mantenir les decisions i criteris pactats en equip. També per afrontar possibles situacions d’irritabilitat o agressivitat d’alguna persona. - Viure i/o compartir la missió i els valors de la Companyia de les Filles de la Caritat.

Requisitos

- Grado/diplomado/a en Infermeria. - Experiència minima 1 any. - Català i castellà. - Usuari/a de les aplicacions informàtiques bàsiques (processador de text, full de càlcul, internet, correu electrònic, etc.).Es valorarà coneixements bàsics d'anglès, francès.

Compartir oferta

collaborator UEcollaborator enisa
eurofirms group logo

Nuestra misión es contribuir a que las personas encuentren el trabajo que buscan y las empresas a los candidatos idóneos, en el menor tiempo posible.

CornerJob © Copyright 2023 | All rights reserved