company logo

Operador/a Central Receptora d'Alarmes - Securitas Direct

Cornellà De Llobregat (Barcelona)
test
Securitas Direct
un mese fa

Detalles de la oferta

Tipo de jornada
test
Tipo de contrato
test
Años de experiencia
1
Salario
15193.71€ undefined
Vacantes
12
Modo de trabajo
test

Descripción y responsabilidades

Tens experiència en atenció al client? T'agradaria créixer professionalment a una companyia top employer? Llavors, aquesta oferta es per a tu! Securitas Direct és el líder del mercat europeu de seguretat donant servei a més de 4 milions de persones. Fomentem un ambient de treball dinàmic, en un entorn inclusiu on garantim la igualtat d'oportunitats. Busquem incorporar al nostre equip operadors/es telefònics/ques per a la nostra Central Receptora d'Alarmes a les nostres oficines de Cornellà. Les funcions consisteixen en rebre, gestionar i resoldre els salts d'alarma que tinguin els nostres clients, a partir dels protocols establerts oferint la millor solució. Oferim una posició estable amb contracte indefinit, horaris de tardes de 15 a 22h o de 16 a 23h de Dilluns a Diumenge rotatius, amb 6 dies de treball i 3 dies lliures, salari fixe, un variable, plus per treballar en festius i en horari nocturn. Realitzaràs una formació inicial remunerada i amb assistència obligatoria.

Requisitos

Necessitem que tinguis una experiència mínima de 6 mesos en atenció telefònica al client, castellà nadiu i català avançat, un bon maneig de l'estrès, alta capacitat resolutiva i clara orientació al client. Les ganes i actitud son imprescindibles! Vols formar part d'aquest gran equip? Inscriu-t'hi, estem esperant el teu talent!

Otros beneficios

Variable, plus per festiu i nocturnitat.

Compartir oferta

collaborator UEcollaborator enisa
eurofirms group logo

Nuestra misión es contribuir a que las personas encuentren el trabajo que buscan y las empresas a los candidatos idóneos, en el menor tiempo posible.

CornerJob © Copyright 2023 | All rights reserved