company logo

Mecànic/a

Fondarella (Lleida)
test
Eurofirms ETT Lleida
20 giorni fa

Detalles de la oferta

Tipo de jornada
test
Tipo de contrato
test
Años de experiencia
2
Salario
No especificado
Vacantes
1
Modo de trabajo
test

Descripción y responsabilidades

Empresa del sector siderometal·lúrgic cerca un/a mecànic/a per a treballar a Fondarella i fer les tasques següents: - Realitzar reparacions i diagnòstics d'equips agrícoles (tractors, equips de recol·lecció i de cultiu, equips d'agricultura de precisió, etc.), com també el manteniment correctiu i preventiu dels equipaments. - Configuració i preparació d'equips nous o d'ocasió, vetllant per un lliurament òptim al client. - Completar informes i tràmits administratius corresponents per a cada tasca de taller (fitxa de treball, comunicació tècnica amb els fabricants, fitxa de temps dedicat, etc.). - Assistir a tasques relacionades amb l'organització general del taller, les eines i els vehicles, com també mantenir la zona de treball neta. - Complir les normes de seguretat establertes en totes les tasques.

Requisitos

- Experiència mínima de dos anys en reparació d'equips agrícoles o industrials. - Busquem a una persona activa, organitzada i amb capacitat de treballar en equip. - Permís de conduir en vigor per a desplaçar-se fins a les instal·lacions. - Valorable residència pròxima al lloc de treball.

Compartir oferta

collaborator UEcollaborator enisa
eurofirms group logo

Nuestra misión es contribuir a que las personas encuentren el trabajo que buscan y las empresas a los candidatos idóneos, en el menor tiempo posible.

CornerJob © Copyright 2023 | All rights reserved